Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Mantra Singing Circle en stembevrijding door Kim Jessen

Monday 19 February @ 19:30 22:00

Verbinden vanuit de kracht van klank! Een manier om dit te doen is door het zingen van mantra’s.

Een mantra is een woord of een zin wat in het Sanskriet “bevrijden van het denken” betekent.

Een mantra is als een gebed welke je meeneemt in een diepe vreugdevolle meditatie. Het is een manier om je geest te verstillen en je stem weer vrij te maken!

Onze stem die zich in ons keelgebied bevind is verbonden met ons hart. Vaak dragen we veel blokkades rondom en in dit gebied. Het kan daarom zo zijn dat je blokkeert wanneer jouw gevraagd wordt te zingen of te spreken waar andere mensen bij zijn.

In onze kinderjaren (en daarna) zijn we vaker dan eens niet gezien, bespot of gecorrigeerd wanneer wij onszelf geheel vanuit onze authenticiteit uiten. Dit is ontzettend pijnlijk en heeft ervoor gezorgd dat wij ter zelfbescherming onszelf liever stil houden dan dat wij onszelf laten zien door onze unieke stem te laten horen. Al deze (zelf)veroordelingen houden jou gevangen en maken het moeilijk volledig los te laten en jezelf te zijn.

Mantra zingen is een geweldige manier om deze blokkades, veroordelingen en pijn te transformeren en jezelf werkelijk vrij te maken!

Het mooie is: het gaat er niet om hóe je zingt of klinkt. Het is vooral een manier om jezelf te uiten, je stem te laten horen, klank te geven aan hoe je je voelt, te verbinden en je ziel te laten spreken via jouw stem.

Voordelen van mantra zingen zijn:

• Het brengt je denkgeest tot stilstand, als in een meditatie • Het opent je keelgebied • Door samen te zingen in een groep, zoals we dat vroeger rond het kampvuur deden, voel je de eenheid met elkaar • Het ontstrest je systeem • Je voelt jezelf vrijer en energieker • Je krijgt er zelfvertrouwen door • Het wordt gemakkelijker om in een groep te spreken of zingen • Door de trillingen van de mantra’s en de trillingen van de stem kunnen blokkades in je lichaam opgeheven worden • Jezelf te openen en durven te laten zien • Het laat de energie stromen

Er zijn verschillende soorten mantra’s in veel verschillende talen. Elke mantra draagt een eigen energie/ frequentie met zich mee, daarbij gaat de intentie die je hebt terwijl je zingt voorbij aan hoe het klinkt. Hoe vaker je dit beoefend hoe beter de voordelen zichtbaar worden in jouw leven.

Laten we samenkomen en onze stem versterken, in harmonie… Laat ons zingen!

Liefs Kim 🤗

Wie is Kim?

Kim is van origine Manueel therapeut en Transformatie coach en runt twee praktijken in het zuiden van Nederland. ‘Manuele therapie Kim Jessen’ & ‘Kim’s Choice’ . Ze behandeld in haar beide praktijken vanuit een holistische visie, en ziet ieder persoon als een uniek individu. Ze werkt met body, mind & soul en werkt tevens oorzaak gericht en nooit alleen symptoomgericht.

Ze heeft een breed scala aan opleidingen achter de rug, zoals fysiotherapie, een master manuele therapie, een master hypnose opleiding, verschillende sportopleidingen (Yin Yoga, Bodybalance etc) en meerdere uitgebreide orthomoleculaire workshops. 

De laatste 14 jaar heeft Kim zich spiritueel ontzettend door ontwikkeld mede doordat ze drie hoogsensitieve kinderen kreeg. Ze noemt zichzelf vooral een ervaringsdeskundige, ze slankte af van 115 kilo tot 70,0 kg, ze overwon een burn-out, ze gelooft ontzettend sterk in het zelfgenezend vermogen van het lichaam, ze overwon een bijna dood ervaring maar als belangrijkste; ze vond zichzelf terug door de verschillende lessen uit de mooie maar ook zeer uitdagende relaties in haar leven.

Momenteel werkt ze nog steeds in beide praktijken, tevens heeft ze een eigen YouTube kanaal onder de naam   ‘Kim’s Choice’, en organiseer ze regelmatig cacao ceremonies en volle maan evenementen waarin ademwerk, mantra zingen, soundhealing en vrije dans centraal staan.

Zoals jullie zien is Kim een echte duizendpoot die vooral haar healingwerk vanuit haar hart doet. 

Ze verwelkomt jullie graag op een van haar workshops of evenementen. 

Na opgave bij volgend emailadres en bevestiging daarop is jouw plekje verzekerd !

carol@therapeuticumdefakkel.nl

€18,00

Therapeuticum de Fakkel

0031 (0)475-532816

View Organizer Website