Meteen naar de inhoud

Kristalmassage

Bij een Kristalmassage ontvangt u een ontspannende en zuiverende massage, eventueel met kruidenstempels (zie Kruidenstempel-massage) en tevens zullen er kristallen op en rond uw lichaam geplaatst worden. Hierna volgt een Kristallegging waarbij door de therapeut wordt ingevoeld op uw energiebehoefte. Zo kan er een samenwerking tot stand komen tussen u en het helende vermogen van de kristallen. Dit geeft een extra dimensie en energieboost aan uw behandeling.Wij bestaan voornamelijk uit water: dit is ook een kristallijnen structuur! Daarom kunnen kristallen zo goed met ons resoneren en ons ondersteunen.

Uitbalanceren van de chakra’s

Ook is het mogelijk uw chakra’s te laten uitbalanceren met behulp van kristallen. Er wordt een Kristallegging gedaan op en rond uw chakra’s waarna deze met een kristallen biotensor worden uitgebalanceerd totdat iedere chakra weer in evenwicht is.

Er zijn behandelingen mogelijk van een of anderhalf uur.

Deze werkvorm is onderdeel van  Natuurgeneeskundige Therapie. Onze Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeute is Carol Cremers, lid van beroepsvereniging BATC.  Zij werkt volgens de 5 natuurgeneeskundige principes : energie, drainage, prikkeloverdracht, psyche en voeding.  Voor  meer uitleg hierover zie onder het kopje Ons Team, Carol Cremers.