Skip to content

Thaise Voetreflexmassage

Welkom

Dit is een diepgaande, effectieve massage waarbij  zowel met stokjes als met de handen een voeten- en onderbeen massage wordt gegeven. Deze combinatie geeft ontspanning en zorgt voor een betere doorstroming in het lichaam. Heel geschikt voor mensen die nog veel “in hun hoofd zitten”. Deze massage brengt je terug in je lijf waardoor je weer met beide voeten op de grond komt !

Op onze voeten bevinden zich reflexpunten die weer verbonden zijn met de organen en klieren van ons lichaam. Door een massage van de voeten en onderbenen worden deze punten gestimuleerd waardoor blokkades kunnen verdwijnen en er weer stroming in het lichaam komt. De doorbloeding en de lymfestroom wordt geactiveerd waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Het hele lichaam wordt behandeld door deze voetreflexmassage.

Deze werkvorm is onderdeel van  Natuurgeneeskundige Therapie. Onze Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeute is Carol Cremers, lid van beroepsvereniging BATC.  Zij werkt volgens de 5 natuurgeneeskundige principes : energie, drainage, prikkeloverdracht, psyche en voeding.  Voor  meer uitleg hierover zie onder het kopje Ons Team, Carol Cremers.