Skip to content

Psycho – Sociale en Energetische Begeleiding

Bij stressvolle situaties zoals bij plotselinge ziekte of  een beperking, als u voor een belangrijke keuze in het leven staat, bij werkgerelateerde situaties of bij verlies en rouw kan het belangrijk zijn om een luisterend oor te hebben. Daarnaast kan er ook een stapje verder gemaakt worden naar begeleiding bij het vaststellen van nieuwe doelen. Daarbij kan een gesprek heel waardevol zijn als een steun in de rug of als een stok achter de deur. Met enige hulp van buitenaf wordt dit zoveel gemakkelijker.

Het kan ook zijn dat u zich persoonlijk meer wilt ontwikkelen, levensvragen heeft  en/of meer duidelijkheid wenst bij uw bewustwordingsproces(sen). Uw therapeut in kwestie is tevens beschikbaar voor allerlei vragen op energetisch-spiritueel vlak en kan ondersteuning bieden bij hoogsensitiviteit. Wilt u begeleid worden in uw spirituele ontwikkeling op een down-to-earth manier ? Dan is Carol Cremers voor u een aanrader.

Deze werkvorm is onderdeel van  Natuurgeneeskundige Therapie. Onze Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeute is Carol Cremers, lid van beroepsvereniging BATC.  Zij werkt volgens de 5 natuurgeneeskundige principes : energie, drainage, prikkeloverdracht, psyche en voeding.  Voor  meer uitleg hierover zie onder het kopje Ons Team, Carol Cremers.