Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lezing Numerologie : wat brengt 2024 door Ineke Sampers

Monday 15 January @ 19:30 22:00

WAT BRENGT 2024?

Lezing numerologie door Ineke Sampers

Getallen zijn onze boodschappers, ze wijzen ons de weg!

Elk kalenderjaar bevat een unieke energie op basis van de getallen die in dat jaar spelen. Vanaf de eerste dag van 2024 zal iedereen op deze planeet de energie van 2024 ervaren en erdoor worden beïnvloed.

We verwelkomen deze nieuwe getallen, het nieuwe ritme, de nieuwe trilling van een nieuw universeel jaar, maar óók de persoonlijke nieuwe getallen, mogelijkheden en thema’s. Een mooi moment om 2024 numerologisch welkom te heten en te duiden.

Elk jaar heeft zijn unieke karakter, energie en thema’s. Zo verhelderend om te weten wat de focus kan zijn! Vergelijk het met de komst van de winter, je weet dat deze er aan komt, dus kun je je er al op voorbereiden.

Jezelf kennen is belangrijker dan ooit. Voor jou als individu vormt 2024 de achtergrond voor je persoonlijke geboortegetallen. Een mooie kans om te ontdekken welke thema’s een belangrijke rol gaan spelen in jouw 2024.

Tijdens de lezing WAT BRENGT 2024 ontdek en ontvang je:

  • De numerologische betekenis en inzichten in het universele jaar 2024
  • Een korte persoonlijke numerologische boodschap voor jouw persoonlijk 2024

Over Ineke Sampers

Dankzij haar jarenlange ervaring in de numerologie kan Ineke Sampers ongetwijfeld een expert in haar vakgebied genoemd worden.

Ineke heeft van haar passie haar werk gemaakt en werkt met hart en ziel met het numerologisch adviesbureau KEY4LIFE numerologie, dé plek voor numerologie,

Met mogelijkheid voor opleiding, cursus, consult, workshop, lezing, festival et cetera.

Haar levensmissie is kennis en wijsheid delen, mensen inspireren en adviseren voor persoonlijke bewustwording en persoonlijke groei.

Daar gaat ze voor en dat maakt haar ziel(s)gelukkig.

€18,00

Therapeuticum de Fakkel

0031 (0)475-532816

View Organizer Website