Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

20-11-2023 : Avond over de baarmoeder met Rolien Hovens

Rode Zee, orgasmes en de vrouwelijke oerkracht.
Luister jij naar de signalen van jouw baarmoeder ?

maandag 20 november @ 19:30 22:00

Rode Zee, orgasmes en de vrouwelijke oerkracht.
Luister jij naar de signalen van jouw baarmoeder ?
door Rolien Hovens

Wat is jouw relatie met je baarmoeder? Heb je zelf de kans gekregen om een kind te dragen of juist niet? Wat betekent dit voor jou? Welke relatie heb jij met je moeder? Hoe stevig sta je in het leven? 
Je baarmoeder heeft je ontzettend veel te vertellen. Hoe bewust ben jij je daarvan?

De baarmoeder is de basis van nieuw leven, van hormonen en menstruaties. Van liefde ontvangen. Toch kan een baarmoeder ook heel anders voelen. Gierende hormonen die je uit je evenwicht halen, menstruatieklachten die maandelijks terugkomen. Ook kan het voelen als een plek van ongemak, om de liefde te ontvangen. Tijdens deze avond krijg je meer inzicht wat jouw baarmoeder voor jou betekent. 

De baarmoeder staat centraal tijdens deze interactieve lezing waarbij we samen en toch individueel aan de slag gaan. Sta open voor deze bijzondere reis die we samen gaan maken. Door elkaar te zien en naar elkaar te luisteren. Waarbij je open staat voor de emoties die er op dat moment mogen zijn.

Mijn naam is Rolien Hovens. Mijn baarmoeder heeft altijd mijn aandacht gevraagd, helaas heb ik er niet naar geluisterd met alle gevolgen van dien. Met de kennis die ik nu in huis heb en het afronden van specifieke opleidingen (natuurgeneeskunde, cyclustherapeut, stressoloog, leefstijlcoach) en mijn eigen levenservaring help ik nu vrouwen om hun hormonale disbalans in evenwicht te brengen en vrede te sluiten met de verhalen die de baarmoeder te vertellen heeft.

Nieuwsgierig? Neem pen en papier mee en geef jezelf deze inspirerende avond cadeau. 
We gaan vieren dat je vrouw bent. 

Lieve groet,

Rolien 
Web: www.luisterkracht.com

De eigen bijdrage is € 18,00

Carol Cremers

Therapeuticum de FAKKEL St. Odilienberg

Fakkelweg1
St. Odilienberg, Nederland 6077GC
0475-532816
Bekijk de site van Locatie