Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop : Shanti Christo Sound Circle door Ori Ana Lightning

maandag 16 oktober @ 19:30 22:00

Op 16 Oktober 2023 zal Ori Ana Lightning uit Bali, Indonesië naar de Fakkel komen voor een Shanti Christo Sound Circle.  Je hoort zijn prachtige stem in dit filmpje: https://youtu.be/cNgcwvaHWn8

Hij verdiept zich al jaren in het traditionele gebed zoals Jezus het bad in zijn  eigen taal : het Aramees. Dit bevat vele lagen. De krachtige, gezongen versie van Ori vind je in het volgend filmpje : Aramaic Lords Prayer Chant in Jeruzalem : https://www.youtube.com/watch?v=ALF5kVXzlMk

Ori zal ons begeleiden via de kracht van de ademhaling, klank en mantra’s in deze klankcirkel die we samen gaan vormen.

Shanti Christo Sound Circles zijn gewijd aan het opkomende Shanti Christo SoundSymbool en de bijbehorende School der Mysteriën. Dit is een perfect geschenk van God Sophia/Allaha dat de onophoudelijke behoefte van “de op angst gebaseerde denkende geest” omzeilt die wil begrijpen, contrasteren en vergelijken. Het gaat verder dan woorden die kunnen worden geïnterpreteerd en besproken.

Voel of het op dit moment in (jouw) innerlijk heiligdom resoneert of niet.
Het is puur ervaringsgericht en praktijkgericht.
Geven en ontvangen zijn één.
Het is niet voor iedereen, maar iedereen is welkom…
Dit is van nature een onkreukbaar ‘leermiddel’, perfect in elk opzicht.
Geluid en resonantie zijn eerlijk en puur, ze hebben geen oordeel.

Het Licht van Shanti Christo zal iedereen die er mee praktiseert precies daar ontmoeten waar ze zich op hun reis bevinden. Het zal zachtjes vanuit onze verborgen diepten alles naar boven wervelen dat nog niet gelijk is aan De Vrede van Christus, terwijl het ons in liefdevolle omhelzing vasthoud om te zien en te voelen, te erkennen en weer op te lossen in die Gouden Straling die glinstert als de emanatie van Gods Heilige Geest.

Het is welbekend dat geluid het medicijn van de toekomst is en laat het ook geweten zijn dat de toekomst Nu hier is. En dus beginnen we Nu !

Er is geen ervaring nodig, er wordt wel een ervaring gegarandeerd !

Laat jij ook je stem klinken in deze klankcirkel ?

Carol Cremers

Therapeuticum de FAKKEL St. Odilienberg

Fakkelweg1
St. Odilienberg, Nederland 6077GC
0475-532816
Bekijk de site van Locatie