Skip to content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Drakenceremonie door Maarten en Marielle (Hart Etcetera Venlo)

Monday 18 March @ 19:30 22:00

Drakenceremonie  door Marielle en Maarten  van Hartetcetera Venlo

Het begin van het nieuwe jaar is extra bijzonder geweest omdat we kosmisch gezien aan het begin staan van een nieuwe cyclus van 2150 jaar in het teken Waterman.

Daarnaast is 10 februari volgens de Chinese dierenriem het jaar van de Draak begonnen. Het jaar van de Draak staat voor de energie van kracht, optimisme, vertrouwen en onverwachte kansen voor 2024.

Na onze eerdere ervaringen met de drakenenergie, afgelopen zomer in Zuid-Frankrijk, kregen we op vrijdag 26 januari tijdens de M&M-avond alweer een nieuw voorproefje van de drakenenergie. Tijdens de meditatie kwam een kristallijne witte draak langs met een bijzondere boodschap :

Lief mens,
Structuren zijn er niet,
om alleen maar aan vast te houden
Soms kan het een,
door het ander versplinterd worden
Maar sommige zaken zullen steeds meer,
tot helderheid komen
Als je de transparantie,
van sommige zaken voorop stelt
Niet ieder mens op aarde,
zal dit begrijpen
Omdat soms niet verder gekeken wordt,
dan de vorm die er al is,
Dankjewel

Drakenceremonie
 
Tijdens de komende avond van 18 Maart gaan we, in opmaat naar de volle maan van 25 Maart, een Drakenceremonie doen, die in het teken zal staan van ‘overvloed’ en de Drakenenergie. Hoe zou jij overvloed voor jezelf willen realiseren? Welke plannen of talenten zou jij in 2024 tot manifestatie willen brengen?

Ontdek hoe de drakenenergie je hierin kan ondersteunen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om kennis te komen maken met de energie van de draken en deze te verkennen.

Tijdens deze ceremonie vindt er een activatie/meditatie plaats om nog meer te gaan staan in je eigen kracht. Om vanuit jouw centrum je eigen plannen en zielsmissie te verwezenlijken. Jouw plannen, jouw eigenheid en jouw rebellie mogen gekoesterd en gewaardeerd worden.
 
Tijdens deze avond staan ook transformatie, verlangen en vrijheid centraal. Thema’s die zowel samenhangen met de drakenenergie, als met de planeet Uranus, die de heerser is van het teken Waterman/Aquarius.

Er zullen diverse kristallen draken aanwezig zijn deze avond. Heb je zelf kristallen draken dan kun je deze meenemen voor oplading of samenwerking !

Lijkt het je leuk om kennis te maken met de drakenenergie en je plannen voor 2024 te bekrachtigen?

Er is plaats voor max. 12 deelnemers , na opgave en bevestiging via carol@therapeuticumdefakkel.nl is jouw plekje verzekerd !

Je bent van harte welkom !

Maarten en Marielle
Carol Cremers
€18,00

Therapeuticum de Fakkel

0031 (0)475-532816

View Organizer Website

Therapeuticum de FAKKEL St. Odilienberg

Fakkelweg1
St. Odilienberg, Nederland 6077GC
0475-532816
View Venue Website