Maatschappelijk Werk,  Kath. Sociale Akademie Sittard, afgestudeerd in 1988

 • Reiki  I en II volgens het Usuï Systeem van Natuurlijke Heling, Reikicentrum Sittard,1999 – 2000
 • Mentale Training  middels de 13 Energiecentra, Reikicentrum Sittard,2001
 • Reiki Teate:  Intuïtieve Japanse Reiki Technieken ,  Reikicentrum Sittard, 2002
 • Leerjaar  Reiki bij  Asielzoekerscentrum Echt, afd. Medische Opvang, 2002
 • Persoonlijke coaching ten behoeve van (spirituele) ontwikkeling op aanvraag , 2003 tot 2010
 • Coach/ trajectbegeleider, Joblink Reïntegratie  VOF te Roggel, 2004 – 2006
 • Sabaaydi  – Massage Basis (Kruidenstempel),  Sabaaydi VOF Heeze, 2011
 • Sabaaydi – Massage Plus (Kruidenstempel), Sabaaydi VOF Heeze, 2013
 • Mediumschap en Energetisch  Werker, 2000 tot heden
 • HBO Medische Basiskennis, Energieschool Den Bosch ,  2013-2014
 • Kristal-  en Edelsteentherapie, Opleidingsinstituut CIVAS , 2015
 • Stage en opleiding tot Reiki Master, Reikicentrum Sittard, 2016 – 2017-2018
 • Thaise Voetmassage, Sabaaydi Massage Opleidingen, Geldrop, 2018
 • Guasha Therapie, Wellness Academie, Hasselt, 2019
 • Chinese Voedingsleer, Wellness Academie Hasselt, 2020
 • Fibromyssage, Wellness Academie Hasselt, 2021

 

Ik lever vanaf 2013 mijn bijdrage aan Therapeuticum de Fakkel. Dit als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut waarbij ik gebruik maak van diverse werkvormen zoals Kruidenstempelmassage, Kristaltherapie en Reiki. Ook sta ik eenieder bij die daar behoefte aan heeft middels Psycho-sociale en energetische begeleiding. In het behandelen van uw klacht werk ik volgens de 5 natuurgeneeskundige principes : energie, drainage, prikkeloverdracht, voeding en psyche met gebruikmaking van diverse werkvormen, toegespitst op uw noden en behoeften.

1. Energie :  is de basis van het leven en hier zal als eerste aandacht aan worden geschonken. Zonder energie kan men niet functioneren of herstellen. Het heeft mijn prioriteit om  het energieniveau van de client aan te vullen tot dat wat nodig is voor heling.

2. Prikkeloverdracht: Verder is het belangrijk om giftige belastingen zowel in lichamelijke en geestelijke vorm te verminderen, af te laten vloeien.  Het herstel van interne communicatie-systemen welke via zenuwbanen hun weg vinden en alle cellen beïnvloeden gebeurt door prikkeloverdracht op verschillende manieren, onder andere door met reflexpunten te werken.

3. Drainage:Verontreiniging van lichaam en geest gaat ten kosten van de energie en de celcommunicatie. Deze verontreinigingen dienen op een adequate manier het lichaam te verlaten. Dit kan onder andere door massage, het werken met de emoties enz…

4. Voeding   Gezonde voeding, zowel lichamelijk als geestelijk, is essentieel voor herstel en opbouw en om evenwicht te krijgen tussen prestatie en welzijn. Hierin volgt advies waar nodig. Psychisch en gevoelsmatig is het menselijke gestel door onwetendheid vaak nauwelijks in staat om ziekmakende processen zelfstandig tot verandering te brengen.Vaak zijn er vele signalen voorafgegaan aan ziekte, signalen die eerder genegeerd zijn. In al mijn werkvormen ben ik erop gericht om inzichten te bieden in ziekmakende patronen. Ook emotionele voeding is van groot belang.

5. Psyche :  Tijdens de behandelingen is er altijd een luisterend oor met spiegeling waar nodig. Als een mens geen helder (in)zicht heeft op zijn eigen valkuilen in denken en doen, zal hij steeds weer vervallen in dezelfde patronen, patronen die uiteindelijk ziekmakend kunnen zijn. In het oplossen van uw klacht(en) kijken we dan ook zeker naar de patronen in uw leven die naar deze klacht(en) hebben geleid.     

Tevens sta ik voor u klaar middels activiteiten of vragen op het gebied van bewustwording en energetisch werk. Kijk voor een actueel overzicht van onze Activiteiten in onze Agenda. Een keer per maand is er een Reiki Oefen Avond en een keer per maand een Gastlezing of Workshop!

Blij u te mogen ont – moeten!

 

Als BATC therapeut beschik ik over een aansluiting bij een geschillencommissie waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht wordt gesteld. Het reglement behorende bij de Geschillencommissie waarbij ik aangesloten ben kunt u via de link downloaden: https://www.degeschillencommissiezorg.nl/media/2613/cbv-reglement.pdf
Indien u een klacht hebt meld deze dan eerst bij de BATC die een mediation traject zal starten. Indien dit geen bevredigende oplossing biedt wordt uw klacht gemeld bij de geschillencommissie.