Deze week, begin april 2020, word onze MijnZorgApp geïnstalleerd waardoor wij kunnen beeldbellen en op afstand u kunnen behandelen. U wordt hierover verder geïnformeerd.

 

 

Vanaf 23 maart, na de persconferentie door premier Rutten, is onze praktijk slechts geopend voor acute klachten en indien medisch noodzakelijk zodat betreffende patiënten kunnen blijven funktioneren b.v. in vitale beroepen. Wij werken dan volgens de richtlijnen van het RIVM met hygiënische voorzorgsmaatregelen. Wij vragen om uw begrip om samen deze crisis tijd zo optimaal te kunnen doorstaan.

Het team van de Fakkel.

 

 

Laatste nieuws coronavirus (COVID-19) in Nederland

Heeft u (milde)verkoudheidsklachten? Niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten of een verhoging tot 38 graden. Dan geldt dat u volgens het advies van het RIVM thuis dient te blijven en (sociale) contacten dient te beperken. Zie ook de flyer van de Rijksoverheid.

Poster+Coronavirus+in+Nederland+-+wat+moet+u+doen

Behoud de huidige vergoedingen in de complementaire zorg

by

https://vergoedcomplementair.petities.nl

Uw ervaring is belangrijk voor onze praktijk!

by

Certificaat Qualiview 2017

by

NIEUW bij De Fakkel! Gewichtsbeheersing en lifestyle coaching

by

NIEUW !

Gewichtsbeheersing en lifestyle coaching
door Dave Eurlings

Goede voornemens voor 2016? Terug naar uw ideale gewicht? Afvallen op een gezonde manier? Voedingsadvies?
Graag helpen wij u op weg.
Maak snel een afspraak!

Wij zijn aangesloten bij de BGN
(Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland)

Begeleiding wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Bel ons op 0475-53 28 16

SPEED CONSULT ACUPUNCTUUR

by

Banner_800x800 week vd acupunctuur

Lijst van zorgverzekeraars met onbeperkte Fysiotherapie in hun pakket

by

vergoeding onbeperkt 2015

Beeldmerk de Fysiotherapeut

Eén beeldmerk voor de Fysiotherapeut. We treden naar buiten en zorgen voor een eenduidige en dynamische uitstraling in de media, in het straatbeeld en in de praktijk. Zo creëren we eenheid en versterken we elkaars activiteiten. Een uitstraling die alle fysiotherapeuten met elkaar verbindt en ons als beroepsgroep duidelijk, bekend en aantrekkelijk maakt. Een sterk merk dat bruggen slaat tussen consument en fysiotherapeut. Het resultaat is één beeldmerk, één huisstijl en het thema: Leven is bewegen.

Het is een merk om trots op te zijn. Een merk dat laat weten dat we er als beroepsgroep voor zorgen dat mensen, binnen hun eigen mogelijkheden, zo optimaal mogelijk kunnen bewegen en zo min mogelijk beperkt worden in hun dagelijks doen en laten.