Voor mijn hooikoorts heb ik vorig jaar acupunctuur gehad, en dit is helemaal weg gebleven! Vandaar dat ik nu ook weer 2 behandelingen heb gehad. Super!
Een tevreden klant
Acupunctuur
Na een snelle bevalling huilde onze zoon heel erg veel. Ronald bood aan bij ons thuis te komen om hem te behandelen met craniosacraal therapie. Tijdens te behandeling werd het huilen eerst erger, hierna nam het af en kwam hij in totale ontspanning zodat hij in slaap viel! Er volgde nog een 2e behandeling waarbij onze zoon alleen maar geslapen heeft. De bevalling bleek achteraf veel te snel voor onze zoon te zijn verlopen. Door de craniosacraal behandeling is hij weer ons vrolijk en tevreden manneke. Super bedankt!
Trotse mama
Craniosacraal Therapie
Ik was ruim 40 wk zwanger, en de zwangerschap verliep zwaar. Ik kreeg van mijn verloskundige het advies om bij Therapeuticum de Fakkel Acupunctuur te doen om de bevalling te laten beginnen. ’s Middags kon ik al terecht voor de Acupunctuurbehandeling, en ’s avonds laat is onze dochter geboren, na een super bevalling! Dank je wel Ronald!
Tevreden patiënt
Acupunctuur
Ik ben naar het Therapeuticum gekomen met klachten aan mijn enkel. Na 6 weken bemerk ik een aanzienlijke verbetering. Bedankt voor jullie goede zorgen.
Bas Oberndorff
Patient Fysiotherapie
Met enkele oefeningen die ik dagelijks thuis moet uitvoeren ben ik erg geholpen. Mijn rugklachten zijn bijna verdwenen.
Robert Frenken
Patient Fysiotherapie (McKenzie)

 

Wij horen graag hoe u onze diensten beoordeeld

Uw beoordeling wordt door ons gelezen en op de website geplaatst om te delen, zodat het ons allemaal kan verrijken.
Alvast  bedankt en hartelijk groetend,

Team Therapeuticum de Fakkel.

 

Laat uw eigen beoordeling achter!