LET OP!!

Klik op de activiteit in de agenda voor de volledige beschrijving en informatie betreffende deze activiteit.

Wilt U ingeschreven worden voor onze nieuwsbrief zodat u steeds op de hoogte wordt gehouden van onze Activiteiten Agenda? Klik dan op de volgende link:

Voordat u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, zorg dat u onze Privacy Policy heeft gelezen. Als u zich opgeeft voor de nieuwsbrief gaat u akkoord met onze Privacy Policy.

Aanmelden nieuwsbrief

 

Graag van te voren aanmelden per email bij deelname aan een evenement : carol@therapeuticumdefakkel.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Reiki Avond = AFGELAST !!!

september 7 @ 19:30 - 22:00

€7,50

Reiki is een andere naam voor universele levensenergie en betekent letterlijk vertaald  ‘kracht van de zon.’ Als je met Reiki werkt maak je verbinding met de oorspronkelijke energie-bron. Je wordt op dat moment een kanaal waardoor deze energie naar jezelf en ook anderen kan stromen.

Deze energie zit in ons en rondom ons heen. Het is neutrale energie die verantwoordelijk is voor alle materie en al wat leeft. Deze helende energie werkt zowel op lichamelijk als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Het mooie is dat iedereen energie heeft en het kan doorgeven! In principe kan dus iedereen Reiki ontvangen en ermee werken. Hoe jij Reiki ontvangt en geeft hangt af van je spirituele staat en jouw motivatie om die spirituele staat te (kunnen) verhogen.

Reiki werkt als een zachte stroom van liefde die het natuurlijke vermogen van het lichaam activeert om zichzelf te genezen en in balans te brengen. Je heelt dus jezelf! De eigenlijke behandeling bestaat uit rustige handoplegging. De energie volgt zijn eigen weg en iedereen krijgt precies wat hij of zij nodig heeft.

Reiki geven is even ontspannend als reiki ontvangen omdat de energie zowel door de gever als door de ontvanger stroomt. Er wordt niet met eigen energie gewerkt, waardoor ook geen ziektes of spanningen doorgegeven kunnen worden. Het mooie van reiki is de eenvoud. Door met reiki te werken wordt je zelfbewustzijn vergroot en daardoor je ontwikkeling en groei in gang gezet.

Reiki heelt de hele mens door de oorzaak van de klacht aan te pakken en is erop gericht deze oorzaken te accepteren als een deel van jezelf en niet als een negatief iets. Als gevolg daarvan zullen de lichamelijke en geestelijke problemen afnemen. Het enige wat je in feite hoeft te doen is vertrouwen op Reiki en deze energie geeft nooit meer dingen te verwerken dan je op dat moment aankan!

Deze avond kun je oefenen met het geven van Reiki-energie en kom je zelf ook op de behandeltafel voor een ontspannende behandeling! Aansluitend sturen we in een Lichtcirkel Reiki – energie naar onze intenties op dat moment. We besluiten de avond met het trekken van een Engelenkaart als handvat voor de komende tijd. Iedereen is welkom om te ervaren!

Gegevens

Datum:
september 7
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€7,50
Website:
www.therapeuticumdefakkel.nl

Organisator

Carol
E-mail:
carol.defakkel@gmail.com
Website:
www.therapeuticumdefakkel.nl

Locatie

Fakkelweg 1
Nederland + Google Maps