LET OP!!

Klik op de activiteit in de agenda voor de volledige beschrijving en informatie betreffende deze activiteit.

Wilt U ingeschreven worden voor onze nieuwsbrief zodat u steeds op de hoogte wordt gehouden van onze Activiteiten Agenda? Klik dan op de volgende link:

Voordat u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, zorg dat u onze Privacy Policy heeft gelezen. Als u zich opgeeft voor de nieuwsbrief gaat u akkoord met onze Privacy Policy.

Aanmelden nieuwsbrief

 

Graag van te voren aanmelden per email bij deelname aan een evenement : carol@therapeuticumdefakkel.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Numerologie Wat brengt 2021 ? door Ineke Sampers

februari 22 @ 19:30 - 22:00

€15,00

2020 wat een jaar…
Tijdens de lezing in het begin van dit universeel jaar 2020, met de titel Onze ziel roept ons werden de twee 0-en al benoemd: een 0 die voor transformatie en chaos kan zorgen. Als universeel jaar zou iedereen op aarde er mee te maken krijgen… We zijn nu een heel eind op weg in 2020 en de 0-en zijn zichtbaar gemaakt. Covid19 heeft wereldwijd voor veel impact en chaos gezorgd, een (r)evolutie naar een collectief en persoonlijk hoger bewust-zijn… Onze ziel heeft ons geroepen…

2021 ligt om de hoek, nu is het de tijd voor reflectie, naar binnen keren en afronding. Een kans om alles los te laten dat niet je hoogste zelf dient. In 2021 zal alles verschuiven.
We verwelkomen de nieuwe getallen, het nieuwe ritme, de nieuwe trilling van een nieuw universeel jaar, maar óók de persoonlijke nieuwe getallen, nieuwe ritmes, mogelijkheden en thema’s. Een mooi moment om het nieuwe jaar numerologisch te verwelkomen en te duiden.

Tijdens de lezing WAT BRENGT 2021 ontvang je :

  • De numerologische betekenis van het universele jaar 2021
  • Voor ieder een korte persoonlijke numerologische boodschap via geboortedatum en namen voor jouw persoonlijk 2021!

Benieuwd? Je bent heel welkom!

OVER INEKE SAMPERS

Ineke is professioneel numerologe, werkzaam met haar bedrijf KEY4LIFE numerologie in Linne en op locatie. Via opleidingen, cursussen, workshops en persoonlijk consulten, ontcijfert en verlicht ze mensen aan de hand van hun geboortegetallen met als doel persoonlijke groei en bewustzijn. Ze heeft van haar passie haar werk gemaakt en draagt de numerologie met veel bezieling en enthousiasme uit.

Gegevens

Datum:
februari 22
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€15,00
Website:
www.therapeuticumdefakkel.nl

Organisator

Carol
E-mail:
carol.defakkel@gmail.com
Website:
www.therapeuticumdefakkel.nl

Locatie

Fakkelweg 1
Nederland + Google Maps