LET OP!!

Klik op de activiteit in de agenda voor de volledige beschrijving en informatie betreffende deze activiteit.

Wilt U ingeschreven worden voor onze nieuwsbrief zodat u steeds op de hoogte wordt gehouden van onze Activiteiten Agenda? Klik dan op de volgende link:

Voordat u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, zorg dat u onze Privacy Policy heeft gelezen. Als u zich opgeeft voor de nieuwsbrief gaat u akkoord met onze Privacy Policy.

Aanmelden nieuwsbrief

 

Graag van te voren aanmelden per email bij deelname aan een evenement : carol@therapeuticumdefakkel.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kristallezing door Andy van de Poel

september 21 @ 19:30 - 22:00

€15,00

21-09-2020 : Kristallezing door Andy van de Poel : 

Kristallen zijn helpende handen :
In deze doe-en-ervaar lezing neemt Andy van de Poel je mee op een reis door jezelf. Hij nodigt je uit om anders te kijken naar aspecten in en om je heen. Kristallen vormen de rode draad om duidelijker jouw eigen stroom te voelen. Hoe jouw energie reageert op minieme invloeden. Het is een kunst om deze toe te staan zonder te verkrampen door jouw idee van positief of negatief. Aanwezig zijn begint met bewuste aandacht voor wat er stroomt in je lijf ongeacht het commentaar van jouw geest. Iets durven voelen zonder te weten wat je voelt of waarom je het voelt.

Kristallen helpen om neutraal te blijven om fijner te ontdekken wat iets voor je doet, om zo diepere lagen toe te staan. Tijdens deze lezing beleef je uit eigen hand hoe dat in zijn werk gaat en wat dit heel praktisch voor jou kan betekenen. Check www.insenzo.com voor meer informatie over Andy en kristallen.

Andy van de Poel, een korte introductie :
Kristalcoach Andy van de Poel werkt sinds de start van zijn praktijk in 2010 met kristallen. Waarom? Omdat ze werken! Hun invloed is verbazingwekkend en hun resonantie een kans in je voordeel. Zijn ruimschootse ervaring is gebaseerd op doen, doen en nog eens doen. En steeds verder verfijnen.

Hierdoor kan hij afstemmen op jouw energiestroom en het kristal vinden dat naadloos aansluit voor een optimale doorstroming. Kristallen zijn volhouders die je aanmoedigen om de weg naar jezelf ook werkelijk af te leggen. Ze helpen je vooruit en vormen de constante invloed in een wereld die bol staat van indrukken. Dat geeft rust en steun om het contact met jezelf uit te diepen, ondanks de weerstand die je tegenkomt.

Kristalwater :
Tijdens de kristallezing maak je kennis met de Verwonderstoel omringd door grotere kristallen, maar ook met kristalwater. Dit water laat je haarfijn proeven hoe kleine, samenwerkende kristallen met elkaar een opmerkelijke balans vinden in gewoon kraanwater. Mooi symbolisch voor de werking van kristaltrilling in jouw lichaam.

Andy is vorig jaar ook bij ons geweest en heeft een bijzondere kijk op bewustwording en op jou !

Daar de ruimte niet zo groot is kunnen we maximaal 10 personen een plek geven om de nu geldende regels te waarborgen dus wacht niet te lang met opgeven ! Indien je weet dat je na opgave onverhoopt verhinderd bent, meld dit dan zo snel mogelijk, zodat een ander jouw plekje nog kan innemen. 

Koffie en thee zullen in de pauze in de zaal aanwezig zijn om zo weinig mogelijk ‘loopverkeer’ te hebben in de gang. 

 

Gegevens

Datum:
september 21
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€15,00
Website:
www.therapeuticumdefakkel.nl

Organisator

Carol
E-mail:
carol.defakkel@gmail.com
Website:
www.therapeuticumdefakkel.nl

Locatie

Fakkelweg 1
Nederland + Google Maps