LET OP!!

Klik op de activiteit in de agenda voor de volledige beschrijving en informatie betreffende deze activiteit.

Wilt U ingeschreven worden voor onze nieuwsbrief zodat u steeds op de hoogte wordt gehouden van onze Activiteiten Agenda? Klik dan op de volgende link:

Voordat u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, zorg dat u onze Privacy Policy heeft gelezen. Als u zich opgeeft voor de nieuwsbrief gaat u akkoord met onze Privacy Policy.

Aanmelden nieuwsbrief

 

Graag van te voren aanmelden per email bij deelname aan een evenement : carol@therapeuticumdefakkel.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kristallen Avond door Centrum Sangoma

15 oktober 2018 @ 19:30 - 22:00

€15,00

Mart en Kittie Lemmens van Centrum Sangoma uit Stein zullen ook dit jaar deze welbekende avond weer verzorgen met het thema:

“De werking van kristallen en psychometrie met kristallen”

Bij aanvang van de avond zal Mart ons meer vertellen over de werking en wat kristallen voor ons kunnen betekenen in ons dagelijks leven. Ook zal hij een aantal prachtige kleine en grotere kristallen meenemen. Dus mocht u een steen willen aanschaffen dan kan dat natuurlijk na de lezing.

Afhankelijk van het aantal deelnemers zal Mart via psychometrie met kristallen, een persoonlijke boodschap te geven. Dit doet hij symbolisch via een steen uit zijn collectie waarvan hij denkt dat deze nu bij u past. Heeft u thuis een (lievelings)kristal waar u meer over wilt weten of waar u een boodschap van wilt ontvangen, neemt u deze dan mee. Wil je een persoonlijke boodschap ontvangen, geef dit dan aan bij je aanmelding want Mart heeft aangegeven dat dit voor maximaal 15 personen kan. Hoef je geen boodschap maar heb je wel interesse in deze boeiende avond dan ben je zeker ook welkom na aanmelding.

 

Gegevens

Datum:
15 oktober 2018
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€15,00
Website:
www.therapeuticumdefakkel.nl

Organisator

Carol
E-mail:
carol.defakkel@gmail.com
Website:
www.therapeuticumdefakkel.nl

Locatie

Fakkelweg 1
Nederland + Google Maps