Behoud de huidige vergoedingen in de complementaire zorg

by

https://vergoedcomplementair.petities.nl

Uw ervaring is belangrijk voor onze praktijk!

by

Certificaat Qualiview 2017

by

SPEED CONSULT ACUPUNCTUUR

by

Banner_800x800 week vd acupunctuur

Lijst van zorgverzekeraars met onbeperkte Fysiotherapie in hun pakket

by

vergoeding onbeperkt 2015

Aangezichtspijn! Wat betekent dit?

by

                                                                                     aangezichtspijn afbeelding

Zijn dit voor u herkenbare klachten:

“hoofdpijn”

“oorpijn” en “oorsuizen”

“knappende, krakende kaakgewrichten”

“pre- en postoperatief”

“vermoeide kauwspieren“

         “duizeligheid” en “evenwichtsstoornissen”

“uitstralende pijn naar hoofd-halsgebied”

  “stress” en “parafunkties”

 Nieuwe aanpak van bovenstaande klachten door multidisciplinaire en complementaire therapievormen.

Net als de orofasciaal therapeuten behandelen wij structureel hoofd, hals en kaken, maar gaan daarbij een stapje verder door het hele lichaam te bekijken, structureel middels manuele therapie, emotioneel en fasciaal middels craniosacraal therapie en tot slot energetisch middels acupunctuur.

Loop niet langer met deze klachten rond, wij staan voor u klaar om deze te behandelen.

 

Manueel Therapeute bij De Fakkel

by

Onze Manueel Therapeute Annemarie Schulze is weer volledig bij Therapeuticum de Fakkel aan het werk.

Wij zijn in de vakantieperiode gewoon geopend!!

by

depraktijk

Patiëntervaringsonderzoek

by

Patiëntervaringsonderzoek

Voor onze praktijk is de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg zeer belangrijk en wij toetsen deze kwaliteit dan ook continu. Wij streven er naar om de kwaliteit van zorg voor de patiënt te verbeteren. Uw ervaring als patiënt is hierin van essentieel belang!

Het onafhankelijke en geaccrediteerd meetbureau Qualizorg (m.b.v. Fysio Prestatie Monitor) verstuurt dagelijks vragenlijsten naar patiënten die binnen onze praktijk zijn behandeld. Qualizorg behandelt uw gegevens volledig anoniem volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). De fysiotherapiepraktijk, onze medewerkers en uw verzekeraar komen niet te weten wat u heeft geantwoord. De gegevens worden alleen gebruikt voor het toetsen van de kwaliteit van de verleende zorg. Invullen is vrijwillig en heeft geen enkele invloed op de zorg die u (of uw kind) krijgt. Het kost u ongeveer zes minuten om de vragenlijst in te vullen.

Bent u recent behandeld in onze praktijk en wilt u ook meewerken aan de verbetering van de kwaliteit of wilt u aangeven dat u zeer tevreden bent? Dan kunt u zich bij ons aanmelden. Na het aanmelden kunt u uitgenodigd worden en ontvangt u een e-mail of brief met inloggegevens, zodat u de vragenlijst kunt invullen.

#patiënttevredenheidsonderzoek  #patiëntervaringsonderzoek

ZONDER VERWIJSBRIEFJE NAAR DE FYSIOTHERAPEUT

by

U kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut. U hebt dus geen verwijsbriefje nodig van de huisarts. Dat heeft voordelen. U komt namelijk direct bij de juiste behandelaar terecht en kunt meteen aan uw herstel gaan werken. De fysiotherapeut is opgeleid om een goede diagnose te stellen. Bij twijfel verwijst de fysiotherapeut u naar uw huisarts.

Het is verstandig uw huisarts te laten weten dat u onder behandeling bent bij de fysiotherapeut. Uw huisarts kan daarmee rekening houden bij de behandeling van andere klachten.

Voor iedereen is er wel een specialist, of u jong bent of oud, last hebt van klachten opgedaan tijdens het sporten of het werk. Ook met specifieke klachten aan bijvoorbeeld uw bekken, uw kaakgewricht, uw wervelkolom of een opgezette arm na een borstoperatie kunt u terecht bij een gespecialiseerde fysiotherapeut.